Zatvori Meni
Minimum za besplatnu dostavu je 2500 din.
Napomena: Ukoliko vaša lokacija nije u delu grada označenom na mapi, a želite dostavu kontaktirajte nas na 069 718 717
Besplatna dostava na području Beograda Uslovi Dostave
NARUČIVANJE TELEFONOM NA 069/718-717
NARUČIVANJE TELEFONOM NA 069/718-717

Reklamacije i povraćaj porudžbine

Iako se MojaPijaca trudi i kao prioritet postavlja dostavljanje visoko kvalitetnog proizvoda povremeno će povraćaj biti neophodan, usled neslaganja u realnim i željenim osobinama proizvoda ili nekim drugim razlozima.

Praksa MojaPijaca Servisa je da na licu mesta prilikom uručenja kupac pregleda dostavljena dobra i odmah izrazi neslaganje sa kvalitetom ili nekim drugim osobinama određenog artikla. Bez dovođenja u pitanje mišljenja i iskazanih razloga mi odmah pristupamo narednim koracima. U novonastaloj situaciji nudimo nekoliko opcija:

  1. povraćaj artikla uz odbijanje njegove vrednosti od naredne porudžbine
  2. zamena proizvoda i naknadna dostava u narednom Slotu
  3. povraćaj celokupne porudžbine ako je kupac nezadovoljan većim brojem artikala

Da bismo izbegli ove i slične situacije molimo Vas da prilikom kreiranja porudžbine odvojite vreme i pažljivo izvršite odabir većeg broja opcija, pružajući nam potrebnu količinu informacija kako bi selekcija bila što preciznija tokom pripreme željenog artikla.

Izmene u porudžbini

Svaka izmena u već načinjenoj porudžbini moguća je do 30 minuta pre početka Slota. Možete dodavati ili brisati artikle i menjati količine, takođe možete menjati Slot, odnosno odabrati naredni. Ove radnje možete izvršiti ulaskom u Vašu Korpu odnosno na Vaš Račun.

Otkazivanje porudžbine

Otkazivanje porudžbine je dozvoljeno do 30 minuta pre početka odabranog Slota. Niste u obavezi nikakvu nadoknadu ili obeštećenje prilikom otkazivanja, ali učestalost ove radnje može dovesti do neprijatne situacije da moramo odlučivati o ograničavanju ili potpunom ukidanju usluge prema Vama. O ovoj meri bi pravovremeno bili obavešteni putem email-a ili telefonski; ovo je zaštitna mera kako bi očuvali resurse, kvalitet i svežinu namirnica kao i kontinuitet redovne usluge prema kupcima.

Napomena: Izmene u porudžbini ne garantuju zadržavanje prvobitnih cena artikla kao i dostupnost. U slučaju izostanka željenih proizvoda sa trenutnog stanja bićete obavešteni putem email-a ili telefonskim pozivom kako bi se mogle izvršiti konačne modifikacije i porudžbina realizovala.

Korpa