069-718-717

Poklon paketi najboljih domaćih proizvoda!

Odaberete neke od više od 400 proizvoda iz naše ponude koje ćemo spakovati u poklon paket i isporučiti na adresu u Beogradu ili poslati bilo gde u celoj Srbiji!

Godina puna izazova je na izmaku. Nikome nije bilo lako, ali onima koji su bili onemogućeni da rade je bilo najteže. Mnogi mali proizvođači su opstali zbog Vas koji niste zaboravili da ih podržavate i nas koji smo našli način da ipak njihovi proizvodi nađu put do publike.

Potrudili smo se da vam ove godine pripremimo lak način da naručite sebi ili dragim osobama paket biranih proizvoda iz celokupne naše ponude. Među više od 400 proizvoda možete izabrati baš ono u čemu mislite da će osobe koje želite da iznenadite najviše uživati.

Uz svaki paket možete poslati i personalizovanu poruku na papiru u boji, kao i birati boju ukrasne trake, ili dodati neke druge detalje.

Naručivanje:

Ukoliko ste zainteresovani, pozovite nas na 069-718-717 ili pišite na prodaja@mojapijaca.rs

Cena paketa zavisi od sadržaja za koji se opredelite, a ukoliko želite mi Vam možemo dati preporuku. Posebne pogodnosti odobravamo za firme koje žele da poklone veći broj paketa.