Zatvori Meni
Minimum za besplatnu dostavu je 2500 din.
Napomena: Ukoliko vaša lokacija nije u delu grada označenom na mapi, a želite dostavu kontaktirajte nas na 069 718 717
Besplatna dostava na području Beograda Uslovi Dostave
NARUČIVANJE TELEFONOM NA 069/718-717
NARUČIVANJE TELEFONOM NA 069/718-717

Šta je MojaPijaca?

MojaPijaca je brži, tehnološki napredniji način kupovine svežih namirnica. Koristeći se stručnošću i poznavanjem poljoprivredne proizvodnje našeg podneblja pronašli smo najkraći put od bašti, njiva, voćnjaka i plastenika do trpeze. U našem asortimanu pronaći ćete sve one neodoljive sveže namirnice, stare autohtone sorte, organski gajeno povrće i voće, koštunjave plodove, bobičaste darove prirode…

Kako da znam da li ste primili moju porudžbinu?

Kada primimo porudžbinu dobićete potvrdni email u kome se nalazi broj porudžbenice. Na dobijeni email možete replicirati vezano za tu konkretnu porudžbinu i naša služba će u najkraćem roku odgovoriti.

Mogu li naručiti putem telefona?

Dok preko Sajta imate mogućnost naručivanja 24 sata svih 7 dana u nedelji, putem telefonskog poziva možete naručivati od  ponedeljka – petka u periodu od 08:00h – 16:00h, dostupani brojevi našeg Call centra su: 069 718 717 i 011 244 1576.

Da li mogu da otkažem ili menjam porudžbinu?

Porudžbinu možete menjati ili otkazati u bilo koje vreme do trenutka kada je ostalo 30 minuta do početka odabranog Slota.
Ako je period za otkazivanje prošao i do početka dostavnog Slota ostalo manje od 30 minuta, a Vi i dalje želite da otkažete, budite slobodni da nam se javite na 069 718 717 ili na 011 244 1576.
Imajte u vidu da prilikom načinjenih izmena u porudžbini mi ne garantujemo da cene neće ostati nepromenjene kao i da će svi naručeni artikli biti dostupni.

Mogu li menjati svoj MojaPijaca profil?

Ulaskom na Vaš Račun (Korpu) možete editovati svaku informaciju. Možete menjati adresu tako da kod sledeće porudžbine dostava bude izvršena na novopostavljenu adresu, osim ako drugačije nije naglašeno u porudžbini.

Da li vršite dostavu u kancelarije, na poslovne adrese tokom radnih sati?

MojaPijaca Servis vrši dostavu na poslovne adrese sve u cilju pospešivanja upotrebe svežih namirnica u redovnoj ishrani, posebno tokom radnih sati gde sveže voće i povrće predstavlja nezamenljivi izvor energije pri svakom umnom rada i svakom kreativnom procesu. Zbog česte nepraktičnosti korišćenja svežih namirnica na radnom mestu, usled zahtevnosti koja se ogleda u pripremi, čišćenju i pranju proizvoda, uveli smo poseban Korporativni Program koji je ispunjen porcijama očišćenog voća, svežim salatama i ceđenim sokovima i smutijima.

Da li dostavljate na celom području Beograda?

Područja dostave MojaPijaca Servisa su prikazana na mapi dostave (na vrhu početne strane klikom u desnom uglu na polje „Područje dostave“). Za sada dostavljamo u centralne opštine Beograda ali ako na mapi nije obuhvaćena vaša adresa budite slobodni da se registrujete i da nam pošaljete kontakt email kako bi razmotrili mogućnost proširivanja i dodavanja vaše adrese na našu listu.

Šta su to dostavni Slotovi?

Intervali u kojima porudžbina mora stići na Vašu adresu sa razmakom od-do se zajednički nazivaju Slotovi.

Dostupni Slotovi su:

I Slot- 09:00-11:30

II Slot- 13:00- 15:00

III Slot- 18:00- 20:30

Postoji li minimalna vrednost porudžbine?

Naši finansijski stručnjaci utvrdili su da bi minimalna porudžbina u iznosu od 2500 dinara bila jedino moguće održivo rešenje kako bismo ostali u mogućnosti trajno pružati besplatnu uslugu dostave. Kod porudžbine u ovom minimalnom iznosu nemate apsolutno nikakvih finansijskih obaveza prema nama osim isplaćivanja cene naručenih proizvoda kako je to prikazano na Sajtu. Porudžbine ispod minimalnog iznosa biće dodatno tarifirane., na području dostave 300 dinara.

Mogu li preuzeti poručena dobra na adresi MojaPijaca?

Svako ko želi može nakon naručivanja na MojaPijaca Sajtu naznačiti u narudžbenici da će namirnice preuzeti lično u odabrano vreme (vreme prema želji unosi sam kupac). Vaša porudžbina će biti spremljena i rezervisana na adresi Ustanička 17.

Ko je odgovoran za pripremu moje porudžbine?

Kod nas u MojaPijaca uposleni na pripremi namirnica su specijalno pripremani eksperti koji su kroz obuku stekli veštine pažljivog, pedantnog i odgovornog rukovanja namirnicama, bilo u slučaju spremanja svežih ili pripreme sečenih i polu obrađenih artikala, svaki put se sa namirnicama pažljivo postupa uz profesionalni pristup poslu.

Da li treba da dam napojnicu (bakšiš) dostavljaču?

Nemate obavezu da osobi koja je izvršila dostavu pružite finansijsku nadoknadu bilo koje vrste ali imate tu mogućnost ako ste zadovoljni uslugom. Našim uposlenima nije dozvoljeno ni na koji način da potražuju neki vid nagrađivnja dok imaju pravo da prihvate nagradu koja je ponuđena.

Ukoliko imate neko neprijatno iskustvo, komentar ili žalbu molimo Vas pišite nam i koristite kontakt formu na Sajtu, zbog toga smo tu. Biće nam drago da čujemo Vaše mišljenje i učinimo sve da poboljšamo ponuđenu uslugu.

Zašto mi se uz dostavljeni artikl koji se razlikuje od naručenog nalazi priložena ružičasta etiketa (nalepnica)?

Iako se trudimo da potpuno ispunimo porudžbinu i dostavimo artikl sa najtačnijim naručenim osobinama povremeno će se desiti neočekivane nestašice u asortimanu pa ćemo biti primorani na zamenu dodavanjem potpuno novog artikla. Ružičast tiket obeležava zamenjeni artikl kako bi prilikom pregleda dostavljenih dobara on bio upadljiv i na njega skrenuta pažnja. Može se desiti da roba bude veće vrednosti od naručene, prilikom samoinicijativne zamene sa naše strane i ta razlika ide na naš teret bez ikakvih obaveza prema Vama .

Ako sa zamenjenim artiklom niste zadovoljni možete ga vratiti i vrednost tog iznosa će Vam ili biti vraćena ili odbijena od sledeće narudžbine.

Mogu li predložiti dodavanje određenog artikla u asortiman?

Svaki predlog možete poslati na email i na tome ćemo biti neizmerno zahvalni. Povremeno će dolaziti do nasumičnih promotivnih aktivnosti usmerenih ka našim vernim pomagačima.

Šta sa ambalažom koja ostaje nakon iskorišćenja artikala?

Kako nam je vrlo važno očuvanje životne sredine mi smo voljni prilikom dostave naredne porudžbine da preuzmemo povraćaj stare ambalaže kako bi je dalje prosledili na reciklaži ili reupotrebu u slučajevima kada je to moguće. Za odgovoran i obziran odnos prema životnom okruženju povremeno ćemo imati nagrade i promocije kao znak zahvalnosti. Brinimo o zajedničkoj budućnosti složnim snagama.

Korpa