Zatvori Meni
Minimum za besplatnu dostavu je 2500 din.
Napomena: Ukoliko vaša lokacija nije u delu grada označenom na mapi, a želite dostavu kontaktirajte nas na 069 718 717
Besplatna dostava na području Beograda Uslovi Dostave
NARUČIVANJE TELEFONOM NA 069/718-717
NARUČIVANJE TELEFONOM NA 069/718-717

Mi smo MojaPijaca D.O.O.(u daljem tekstu „mi“, „nas“, „naše“) PIB  109482965 registrovana u Beogradu, Republika Srbija sa sedištem na adresi  Ustanička 17.

Zaštita Vaše privatnosti je jedan od glavnih prioriteta u poslovanju MojaPijaca D.O.O. stoga Vas molimo da pažljivo pročitate Politiku Privatnosti kako biste razumeli šta mi kao rukovalac ličnim podacima praktikujemo na polju prikupljanja, obrade i čuvanja poverenih nam informacija.
Sve prikupljene informacije dobijamo i tretiramo u okviru zakona Republike Srbije – Zakon o zaštiti podatka o ličnosti („Službeni glasnik RS“, br. 97/08 od 27.10.2008. godine, 104/09- dr. Zakon 68/2012- odluka US i 107/2012).

A) Koje Informacije Mi Prikupljamo

1.Informacije prikupljene direktno od Vas

Pilikom registracije na Sajtu od Vas će biti tražene sledeće informacije: ime, email adresa, lozinka, IP adresa i poštanski broj. Pored toga može biti zatražen datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja ili dostavnu adresu i još po neki podatak kao na primer gde ste čuli za nas i slično.

2.Informacije prikupljene od Vaših aktivnosti na Sajtu

Tokom korišćenja Sajta i vršenja kupovine dobijamo i obrađujemo još neke od podataka sve u svrhu poboljšanja usluge.
Neki od najčešće dobijenih podataka:

 • Informacije o Korpi
 • Favorizovani proizvodi
 • Preferencije u sortiranju
 • Aktivnosti na zamenama proizvoda, umanjanju ili povećanju pojedinačnih količina artikala i druge aktivnosti tokom kreiranja porudžbine
 • Detalje oko obavljene kupovine i navika u korišćenju Sajta
 • Informacije vezane za Vašu komunikaciju sa MojaPijaca

3.Informacije prikupljene od drugih izvora

Može se dogoditi da neke informacije dobijemo od treće strane kojoj ste dali dozvolu da deli te informacije ili sa koje ste nama dali dozvolu da zahtevamo te informacije. Na primer prilikom registracije na Sajt korišćenjem društvenih mreža zapravo dajete dozvolu tim mrežama da dele Vaše podatke sa nama. Zavisno od pravila mreže i ličnih podešavanja na njoj zavisi i koje ćemo podatke dobiti ( bračni status, broj članova domaćinstva…)

B) Kako Koristimo Prikupljene Informacije

1.Korišćenje informacija u svrhu realizacije Servisa

Određene informacije su neophodne kako bi efikasno, brzo i kvalitetno realizovali našu uslugu.
Navešćemo neke od ovih informacije i način njihovog korišćenja:

 • Email adresa i lozinka omogućuju nam da Vas prepoznamo prilikom ponovnog dolaska na Sajt i time pružimo bržu uslugu.
 • Poštanski broj olakšava i ubrzava dostavu proizvoda tako što ranijim raspolaganjem ovim podatkom možemo planski, pravovremeno pripremiti dostavu u opštinu (područje) na kome se nalazite.
 • IP adresa omogućava sprečavanje spamova, prevara i zloupotreba Sajta a time povećavamo bezbednost.
 • Informacije prikupljene iz obavljenih ranijih transakcija između Vas i MojaPijaca koristimo za monitoring postignutog nivoa kvaliteta usluge, kao i drugih promena između pojedinačnih porudžbina.

2.Korišćenje informacija u svrhu poboljšanja MojaPijaca

Želja nam je da doživljaj Servisa MojaPijaca bude na najvišem mogućem nivou, u svrhu postizanja tog cilja prikupljamo podatke o aktivnostima prilikom kupovine, navika u kreiranju narudžbina, učestalosti odabira određenih artikala i slično. Sve ovo nam omogućava poboljšanje kvaliteta Sajta kao i promotivne sekcije.
Neki od konkretnih primera korišćenja podataka:

 • Čuvamo podatke favorizovanih proizvoda, njihove detalje kao i podatke prethodno naručenih Korpi, ovo omogućava efikasniju kupovinu u budućnosti.
 • Čuvanje podataka o sadržinama Korpi između sesija omogućava da možete nastaviti prekinutu kupovinu bez potrebe ponovnog biranja već izabranih artikala.
 • Zadržavamo podatke o logovanju kako bi omogućili MojaPijaca servisu brži rad i uklonili potrebu za relogovanjem, time pojednostavljajući celokupan proces.
 • Zadržavamo podatke o adresi dostave kako bi olakšali i ubrzali rad Servisa, i uklonili potrebu ponovnog biranja ovog uglavnom statičnog podatka.
 • Praćenje na koji način se služite Sajtom i koliko vremena oduzima naša postavka opcija i menija, pomaže nam u razvoju i poboljšanju Sajta i usluge.
 • Pratimo i sakupljamo podatke o individualnim kupovnim navikama, o tome koje proizvode i uslugu korisnik preferira prilikom selekcije, šta je odabrao i šta mu je omiljeno, sve ove podatke koristimo pri biznis istraživanjima i projekcijama.
 • Skupljamo i čuvamo tehničke podatke kao što su tip pregledača koji koristite, operativni sistem i druge softver i hardver informacije, sve u cilju praćenja kad i kako korisnici pristupaju Servisu čime smo u mogućnosti dodatnog prilagođavanja Sajta Vašim potrebama.

3.Korišćenje email adrese

Kako bi komunicirali mi koristimo Vašu email adresu, u mnogim slučajevima ovo su servisni email-ovi kojima šaljemo poruke o unapređenju Sajta, pojavi nekih promotivnih aktivnosti ili raznih obaveštenja vezanih za Vaš MojaPijaca račun i promene na njemu.
Priložićemo nekoliko primera mogućih razloga za slanje email-a:

 • Nakon što ste se registrovali na MojaPijaca ili za neki promotivni program šaljemo email sa obaveštenjem i detaljima.
 • Nakon obavljene porudžbine i zaključenja Korpe, šaljemo potvrđujući email kao i naknadne email-ove kod svake statusne promene porudžbine, vremena dostave ili izostanka nekog naručenog artikla iz ponude.
 • Ako ste zatražili određene informacije postoji mogućnost slanja istih putem email-a.

Može se desiti povremeno slanje marketinških email-ove sa novostima na Sajtu, detaljima promotivnih ponuda, akcijskih aktivnosti ili Vas kontaktirati u svrhu istraživanja tržišta i dobijanja mišljenja o Sajtu i kvalitetu usluge i slično. Prihvatanjem Uslova Korišćenja složili ste se da dobijate ove vrste email-ova, ali niste u obavezi i uvek možete odabrati opciju prestanka primanja odabirom na Vašem računu unutar Sajta ili odabirom opcije unutar samog email-a. Odabirom da prestane slanje marketinških i promotivnih email-ovi nastaviće se slanje servisnih email-ove vezanih za aktivnosti na Sajtu i na Vašem računu.

C) Sigurnosne Mere

Informacije koje smo prikupili čuvamo na bezbednom serveru u skladu sa internim sigurnosnim prokolima uz praćenje i poštovanje važećih zakona. Na primer, koristimo sigurnosnu enkripciju za čuvanje lozinke ili detalja za logovnje (u slučajevima kada ste nam odobrili ovu radnju).

Nažalost, slanje informacija putem interneta nije stoprocentno bezbedno tako da osim čuvanja za koje imamo primenjene mere sam proces dolaska informacija do nas ne možemo obezbediti i za njega davati garancije, shodno tome te radnje obavljate na sopstveni rizik. Od trenutka dobijanja informacija mi preduzimamo sve radnje kako bi onemogućili nedozvoljen pristup računu i Vašim podacima.

D) Deljenje Podataka

Postoje određene situacije u kojima MojaPijaca može deliti informacije. U slučaju partnerskog odnosa sa trećom stranom u kome je od poslovnog interesa deljenje informacija, u svrhe rukovanja samim Sajtom kao i u mogućim slučajevima kada je to u zakonskim okvirima zatraženo od nadležnih institucija.

E) O Zaštiti Privatnosti

Imajte u vidu da Zaštita Privatnosti predstavlja jedan deo Uslova Korišćenja stvorenih u svrhu korišćenja Sajta i Servisa i zajedno formiraju Sporazum (Ugovor) između Vas i MojaPijaca. Uslovi definisani u Uslovima Korišćenja se jednako odnose i na Zaštitu Privatnosti, shodno tome svaka naknadna izmena u Zaštiti Privatnosti tretira se na isti način kao i izmene u Uslovima Korišćenja.

F) Pitanja ili Komentari

Ako imate dodatnih pitanja u vezi Zaštite Privatnosti molimo Vas pogledajte Uslove Korišćenja ili budite slobodni pa nam se obratite putem email-a:  info@mojapijaca.rs.

Korpa