Zatvori Meni
Minimum za besplatnu dostavu je 2500 din.
Napomena: Ukoliko vaša lokacija nije u delu grada označenom na mapi, a želite dostavu kontaktirajte nas na 069 718 717
Besplatna dostava na području Beograda Uslovi Dostave
NARUČIVANJE TELEFONOM NA 069/718-717
NARUČIVANJE TELEFONOM NA 069/718-717

Servis MojaPijaca osnovan je prvenstveno sa ciljem spajanja manjih poljoprivrednih proizvođačam za koje smatramo da imaju prirodan, ekološki proizvod, kao i organski sertifikovanih proizvođača, sa tržištem prestonice. Uviđamo da je glavni problem sa kojom se manji poljoprivredni proizvođači, kao i oni u ruralnim (prvenstveno planinskim) krajevima, susreću taj što im je proizvodnja malog obima, a udaljenost od prestoničkog tržišta prevelika, pa ne nalaze ekonomski interes za odvajanje vremena, sredstava, i zapostavljanje drugih obaveza kako bi ušli u tržišnu utakmicu.

Želja nam je da učestvujemo u utakmici zastupajući interese upravo ovih proizvođača, kao i da pružimo podršku obnovljivoj proizvodnji i očuvanju auhtohtonih sorti. Smatramo da je to u interesu i naših kupaca, kao i da bismo na taj način obezbedili na njihovom pragu ono najbolje iz prirode i najkvalitetnije što Srbija ima da ponudi.

Sebe vidimo kao most između ljudi koji se pridržavaju tradicionalnih principa proizvodnjem u kojima prednost nije na strani hiperprodukcije – već kvaliteta, i očuvanja prirodnih vrednosti, sa ljudima u gradskom okruženju koji osećaju potrebu za jedinstvenim servisom pomoću koga mogu poboljšati kvalitet života, uštedeti vreme i obezbediti sigurnost u ishrani svojih najmilijih.

Želimo da prihvatimo odgovornost, da postanemo garancija i oslonac koji će opravdati ukazano poverenje. Negovanjem pravih vrednosti, dobrom i odgovornom poslovanju i iskazivanjem punog poštovanja prema datom poverenju želimo da stvorimo suprotnost svakom negativnom trgovinskom iskustvu.

Jedan od glavnih motiva kojima se vodimo je zaštita dece i pružanje najmlađima najzdravijeg, najukusnijeg i najkvalitetnijeg.

Pored domaćih u našoj ponudi je prisutan određeni broj artikala iz uvoza koji su nezaobilazni radi ispunjenja asortimana, ali uvek ćemo prednost davati domaćem proizvodu, i preporučivati upotrebu istih uz davanje podrobnih informacija o poreklu, kvalitetu, klasi.

Hvala na poverenju!
MojaPijaca

 

Korpa