Zatvori Meni
Minimum za besplatnu dostavu je 1800 din.
Napomena: Ukoliko vaša lokacija nije u delu grada označenom na mapi, a želite dostavu kontaktirajte nas na 069 718 717
Besplatna dostava na području Beograda Uslovi Dostave
NARUČIVANJE TELEFONOM NA 069/718-717
NARUČIVANJE TELEFONOM NA 069/718-717

Organska Testenina Sa Dodatkom Jaja Makarona 250g – Volim

VoLim hranu našeg kraja, jer je organska. Farme organske hrane iz našeg kraja su udaljene od fabrika, auto-puteva, daleko su od onih koji zaprašuju pesticidima svoja polja.

Zato je VoLim organska hrana proizvedena sa najvećim obzirom prema okruženju, prema životinjama, bezbednosti hrane kao i prema njenom kvalitetu.
Organski uzgajana hrana ima pravi ukus i ima bitno više hranljivih sastojaka (vitamina, minerala, omega 3 masnih kiselina i nekih antioksidanasa, veći sadržaj proteina…).
VoLim organske testenine sa dodatkom jaja idealne su za decu, osobe koje su fizički aktivnije i sve one koji nisu na nekom posebnom režimu ishrane, a vole kvalitetno i zdravo da se hrane. Ove testenine sadrže više proteina od ostalih, a ako se iskombinuju sa povrćem predstavljaju možda i najkompletniji
obrok koji možete pripremiti za sebe i svoju porodicu.

Pospite sosom od povrća koje kupujete redovno od svog domaćina sa pijace jer mu verujete. Sve je u poverenju i u poštovanju. Tako su povezani naša priroda, mi koji proizvodimo u prirodi i Vi koje poštujemo zbog izbora.

Proizvodi: ES komerc, Prepolje.

Šifra proizvoda: 1380 Kategorije: ,
Klasifikacija: Organsko
Cena:

195,00 RSD/kom

Podeli sa prijateljima:
Korpa