Zatvori Meni
Minimum za besplatnu dostavu je 2500 din.
Napomena: Ukoliko vaša lokacija nije u delu grada označenom na mapi, a želite dostavu kontaktirajte nas na 069 718 717
Besplatna dostava na području Beograda Uslovi Dostave
NARUČIVANJE TELEFONOM NA 069/718-717
NARUČIVANJE TELEFONOM NA 069/718-717

Kokosovo Ulje 170ml

Kokosovo ulje Granum

Hladno ceđeno ulje se dobija mehaničkim ceđenjem semena ili ploda. Ulje dobijeno na takav način u celosti zadržava sve hranljive sastojke, pre svega masne kiseline koje seme ili plod ima.

Zašto nerafinisano ulje?
Industrijski dobijeno ulje prolazi kroz najmanje 6 faza rafinacije dok je hladno ceđeno ulje potpuno čisto i ne prolazi ni kroz jednu fazu rafinacije.

Kokosovo ulje se dobija postupkom hladnog ceđenja mesa ploda kokosove palme. Jedno je od najzdravijih ulja pa je popularnost steklo u celom svetu.

Sastoji se od zasićenih masnih kiselina srednjeg lanca, koje se za razliku od dugolančanih ne skladište u masnom tkivu već ih organizam brzo apsorbuje što pozitivno utiče na varenje i rad creva. Najzastupljenija zasićena masna kiselina kokosovog ulja je laurinska.

Kokosovo ulje je posle majčinog mleka najbogatiji izvor laurinske kiseline. Laurinska kiselina u majčinom mleku igra veoma važnu ulogu u razvoju imunološkog sistema kod deteta pa se kokosovom ulju, pored antibakterijskog i antimikotičkog dejstva, pripisuje i imunološko dejstvo.

Pakovanje: 170ml

Proizvođač: Suncokret Hajdukovo

Šifra proizvoda: 1083 Kategorije: ,
Cena:

482,00 RSD/kom

Podeli sa prijateljima:
Korpa