Zatvori Meni
Minimum za besplatnu dostavu je 1800 din.
Napomena: Ukoliko vaša lokacija nije u delu grada označenom na mapi, a želite dostavu kontaktirajte nas na 069 718 717
Besplatna dostava na području Beograda Uslovi Dostave
NARUČIVANJE TELEFONOM NA 069/718-717
NARUČIVANJE TELEFONOM NA 069/718-717

Chocolate Truffles-Lešnik 150g

Proizvodnja Eugen čokolada započinje pažljivim odabirom najkvalitetnijih sirovina. Sledeći korak jeste ulazna kontrola sirovina i označavanje svake komponente koja ulazi u gotov proizvod. Sa tehničko-tehnološkog aspekta, sama proizvodnja čokolade postavljena je od strane tima visoko kvalifikovanih stručnjaka sa bogatim radnim iskustvom.

Eugen čokolade odlikuje visoki procenat kakao delova, kao i to da sadrže isključivo kakao buter kao jedan od najznačajnijih sastojaka koji određuje kvalitet čokolade.

Proizvodnja se vrši prema principima HACCP i ISO standarda, što rezultira proizvodnjom visoko kvalitetnih, zdravstveno bezbednih proizvoda. Za finalnu kontrolu gotovih proizvoda zadužena je akreditovana laboratorija Prehrambenog institita u Novom Sadu.

Predanošću i posvećenošću u traganju za novim ukusima Eugen Chocolate je tokom godina razvio širok spektar čokoladnih proizvoda koji su idealni za svaku priliku: od čokoladnih proizvoda u rinfuzi koji su idealni za svakodnevnu dozu slatkog zadovoljstva, preko bombonjera u atraktivnoj i elegantnoj ambalaži i luksuznih pakovanja od drveta koje predstavljaju poklon koji će svakome izmamiti osmeh.

Proizvodi: Eugen Chocolate, Gložan.

Šifra proizvoda: 1313 Kategorije: ,
Cena:

675,00 RSD/kom

Podeli sa prijateljima:
Korpa